Dagen har varit…. Blandad. Började bra, blev jobbigare och jobbigare, kulminerade med frustration och irritation med att fira mamma. Hade fixat present och bakat kaka och bjöd hit päronen. Bet mig i tungan många gånger om. När de väl åkt sköljde besvikelsen över mig. Inte en fråga fick vi om adoptionen, vår barnväntan, känslor och längtan eller något alls på det temat.

Packade ihop oss och hunden för en utflykt i det fina vädret. Väl hemma igen for mannen till stan för att handla. Jag bestämde mig för att sluta kriga mot mig själv och den här dagen, tog en piggelin, la mig i solstolen med virkandet och lyssnade på IVF-posens avsnitt om missfall. Blev irriterad igen då jag tyckte att de var ganska respektlösa i avsnittet när det handlade om par med upprepade missfall och där man inte hittat något fel.

Mannen kom hem med rosor. Älskade! Bara för att han märkt att jag var så ledsen idag. ❤️

Vi har självklart röstat idag, och nu väntar vi med spänning på resultatet. Än så länge verkar det gå åt rätt håll i det svenska valet, men flera av de andra länderna gör mig rädd! Vilken framtid väntar oss om rädsla och hat får styra? Hur kommer det bli för vårt barn?

Annonser