Oj, det blev visst tyst här ett tag, det var ju inte tanken. Men så här 2 veckor efter barnbeskedet har vi börjat landa i detta stora. Pappersexercisen rullar så sakteliga på, läskig känsla att lägga alla dyrbara originalhandlingar i ett brev och skicka iväg med posten, rek så klart men ändå. Några fler vändor till myndigheter bara sen är de redo att skickas till landet. Förmodligen kommer önskemål om kompletteringar, men det tar vi då.

En vagn är inköpt (oh hjälp!), kunde inte låta bli att köpa den redan nu eftersom den ska försvinna 😦 men vi fick ett väldigt bra pris så nöjda är vi, men det känns lite läskigt.

Så här ser den ut

IMG_4218-0.PNG

Vi har också köpt en spjälsäng. Hittade den jag ville ha på blocket här i staden, så bara att slå till. Tanken är att sonen ska sova hos oss om det går, men det kan ju va bra att ha en spjälsäng för dagvilan. Ena långsidan går att ta bort så man kan använda sängen lite längre.

IMG_4219.PNG

Och så har vi beställt tapeter, denna blir på fondväggen och de övriga väggarna blir som de är, ljust vita.

IMG_4220.PNG

9 klädesplagg har vi köpt, räcker väl långt 😉 och vi har en BVC-sköterska (en av soc första frågor inför samtycket haha, blev lite ställd då…) hon verkar jättebra och vi ska ses innan vi reser. Och framför allt – vi har ett namn 💕 det blev inte vad vi tänkt från början men fint är det!

Så, förberedelserna inför familjelivet har påbörjats så smått. Mycket är kvar och jag tycker att det är svårt att veta vad man behöver och inte. En bärsele vill vi ha, och en bilbarnstol så klart. Babyvakt? Hur många ombyten går åt på en dag till en 1,5 åring? Behöver man nappflaska? Hur många? Ja ni ser 🙂 tips på bra och användbara saker mottages tacksamt! Och det dom varit helt onödigt med. Jag gillar eko och hållbarhetstänkande och har hårda krav på plaster och andra kemikalier. Vill gärna veta vad ni har för erfarenheter.

Annonser