Du som i våra hjärtan bor. I morgon är det julafton, högtiden som utan konkurrens är barnens. Vad gör du i kväll? Vem finns där hos dig nu? Firar ni? Finns där julgran och klappar? Än är du för liten för att förstå. Kanske är det tur?

Vi saknar dig mer och mer för varje dag som går. Men just nu, idag och dagarna framöver blir det extra påtagligt att du finns men inte hos oss. Julklappar ligger här och väntar, farmödrarna har köpt klappar de med och ditt namn finns med på de klappar som är från oss till andra. Du finns i mina tankar, jag bär dig i mitt hjärta och din existens blir allt synligare i vårt hem.

Det känns hårt att vi inte får vara hos dig nu. Att inte få hålla din lilla hand, pussa din kind eller vagga dig till ro. Jag tror du skulle gilla julen, se alla färger och ljusen i julgranen, leka med presentsnöret och slita pappret i bitar. Blir du rädd för eller nyfiken på tomten?

Du fattas oss, hjärtat ömmar av kärleken och längtan till dig. Vi gör allt i vår makt för att komma till dig så fort det bara går. Byråkratin tar sin tid, men du ska veta att pappren lämnar oss så fort det bara är möjligt. Älskade barn, nästa jul är vi tillsammans, jag kan inte bärga mig.

Älskade barn ❤️

Annonser