Nu är vi hemma, underverket, mannen och jag, hos hunden och huset. Vilken resa – så otroligt många intryck att smälta. Det kommer att ta sin tid tror jag. 

Resan gick över förväntan, landet var fantastiskt och jag åker gärna dit på semester om några år för att kunna turista runt lite mer. Nerverna var utanpå kvällen innan vi skulle till barnhemmet, och på frukosten samma dag kunde jag knappt äta en bit. Men samma sekund jag fick syn på vår gosse blev jag alldeles lugn. Han klev ut ur rummet, och gick rakt in i min famn. Rakt in i mitt hjärta. Och där kommer han alltid finnas 💕

Efter några härliga dagar tillsammans i landet gick hemresan alldeles fantastiskt bra, och det var en underbar känsla att möta upp familjen som väntade på oss på flygplatsen.

Dagarna rullar på här hemma, olika måsten som Skatteverket, sjukhusbesök mm varas med barnvagnspromenader längs våra välbekanta vägar, lekplatshäng, bus i trädgården, mata, byta, söva..

Vissa stunder har jag varit såå trött och ibland funderat på om jag kommer fixa det här – men den mesta tiden är fullständigt underbar. 

Att se pojken vår stöka runt bland leksakerna vi köpt under vår långa väntan, klä honom i de kläder vi valt, försiktigt bre filten jag virkat över honom när han sover… Eller se honom busa med denna – det har varit värt alla tårar, all smärta, sorg och oro tusenfalt gånger om. Äntligen är du här, älskade älskade du! 🙏🏻❤️

  

Annonser